Polityka Prywatności

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych i rozpoczęciem stosowania od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnie rozporządzenie o ochronie danych) „RODO” informujemy Państwo o naszej polityce prywatności.

W naszej Polityce Prywatności wyjaśniamy jakie dane osobowe zbieramy, w jakim celu i jak je przetwarzamy.

1. Informacja o Oświadczeniu o Prywatności

W naszej Polityce Prywatności wyjaśniamy jakie dane osobowe oraz w jakim celu zbieramy i jak je przetwarzamy.

2. Administrator danych

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma: jest Walltrust Częstochowa, Iwaszkiewicza 7/22, dla której akta rejestrowe prowadzi Sąd Sąd Rejonowy w Częstochowie Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, NIP: 9491992196, REGON 361814585 Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa.

3. Jakie dane zbieramy i przetwarzamy

1.1 Dane, które podajesz na naszej stronie internetowej oraz w korespondencji mail-owej, telefonicznej podajesz dobrowolnie i są one niezbędne do realizacji przygotowania oferty lub świadczenia usług naszej firmy.

1.2 Zbieramy za pomocą formularzy kontaktowych oraz za pośrednictwem mail-i dane osobowe takie jak: imię i nazwisko, adres email, nr telefonu kontaktowego , adres IP komputera.

1.3 Osoba która prześle nam wiadomość e-mail lub wypełnij formularz kontaktowy jednocześnie zezwala na bezpośredni kontakt telefoniczny lub mail-owy w celu odpowiedzi na zapytanie lub w celu omówenia treść mail-a.

1.4 Dane osobowe przetwarzane są przez nas przez okres niezbędny dla umowy oraz w zakresie wymaganym przepisów prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń.

1.5 Nie udostępniamy zebranych za pośrednictwem formularzy na stronie, mail-i żadnych danych osobowych (Imię nazwisko, telefon kontaktowy, adres-u e-mail) innym podmiotom.

1.6 W celu sporządzenia oferty lub jej wykonania Państwa treść wiadomości mail-owych (bez danych osobowych) mogą zostać przesłane do osób, Firm z którymi współpracujemy na co dzień np. podwykonawcy usług, WebDesigner w celu realizacji i na potrzeby danego zlecenia.

1.7 Na stronie korzystamy z narzędzia Google Analytics, które śledzi ruch użytkowników na naszej stronie interentwoej za pomocą plików cookies. Zebrane dane za pomocą Google Analytics wykorzystujemy do celów statystycznych. (Jeżeli nie wyrażasz zgody na monitorowanie w witrynie przez narzędzie Google Analtyics, wyłącz w swojej przeglądarce obsługę JavaScript oraz usuń pliki cookies.)

4. W jakim celu wykorzystujemy Dane Osobowe

- Realizacji usług

- Kontaktu telefonicznego

- Kontaktu mail-owego

- Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach marketingowch Administrator Danych Osobowych powołuje się na prawnie uzasadniony interes, którym jest analityka internetowa strony www, analiza odwiedzin użytkowników.

5. Cofnięcie zgody na przetwarzanie danych osobowych

W każdym momencie mogą Państwo cofnąć całkowicie lub częściowo udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych prosimy o kontakt na adres: biuro@walltrust.pl

6. Prawo dostępu do danych osobowych

Mają Państwo prawo do dostępu do swoich danych, ich poprawiania, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych oraz prawo przenoszenia danych.

7. Skargi

Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeżeli Państwa dane są przetwarzane niezgodnie z wymogami prawnymi. W Polsce organem nadzorczym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Tworzymy z pasji

świetne strony internetowe

Specjalizujemy się w tworzeniu stron internetowych, sklepów internetowych, portali społecznościowych.Sklepy oraz strony internetowe oferujemy na sprawdzonych rowiązaniach.

Jesteśmy dla

firm i osób indywidualnych

Niezależnie czy potrzebujesz strony Firmowej, Bloga, strony z aktualnościami to jesteśmy do usług. Wypełnij formularz wyceny strony żeby poznać przybliżony koszt realizacji projektu. Odpiszemy lub odezwiemy się do Ciebie w ciągu 24h.

Nasza oferta

daje największe możliwości na starcie

Zapoznaj się z naszą ofertą i porównaj oferty konkurencji. Pomagamy w prostych czynnościach (zmiany teksty, dodania prostego modułu) za darmo.